branding & identitate

Creăm branduri de succes pentru business-uri din domeniul medical. Înainte să faci primul pas pentru promovarea business-ului tău, ai nevoie de un brand care să te identifice în piață. O identitate prin care sa te diferențiezi de concurență. Noi te ajutăm să construiești și să-ți consolidezi identitatea.

„A brand for a company is like a reputation for a person. You earn reputation by trying to do hard things well.” – Jeff Bezos

Cum se naște brandul? Teoriile general acceptate ne spun că un brand își trage seva din povestea de început a business-ului și să fie congruent cu serviciile și produsele oferite.

scop branding
audiență brand
elemente influență
misiune brand
concept logo
beneficii brand
scop branding
audiență brand
elemente influență
misiune brand
concept logo
beneficii brand
branding medicina - branding clinica medicala

definire obiective

semantice
grafice

research

concurență
pacientură

design conceptual

brainstorming
schiță

definitivare grafică

forme
culori

stilizare

fine-tuning

elemente identitate

definire listă
design

logo clinica medicala - marketing medicina

importanța brandului

Concurența dintre companiile din domeniul medical este dură. Pentru a ieși în evidență, o clincă medicală trebuie să fie unică și ușor de recunoscut. Un brand puternic stă în spatele fiecărui produs de succes.

Unii s-au obișnuit să creadă că designerii fac toată treaba în domeniul brandingului. Această prejudecată este greșită; specialiștii de marketing sunt cei care dețin know-how-ul complet pentru implementarea unui proiect de branding. Dacă faci marketing fără date din piață, este aproape ca și cum ai șofa legat la ochi. Cu alte cuvinte, un proiect de branding & identitate rulat fără insight-uri din analize ale pieței are șanse mai mici de reușită.

„Design is the silent ambassador of your brand.” Adevarat. Dar, cu toate acestea, un brand puternic depinde nu numai de caracteristicile estetice ale elementelor de marcă, ci de detalii precum mesajul și proiecția emoțională din spatele acestuia. Pentru a crea o identitate de marcă adecvat, designerii trebuie să ia în considerare detalii despre obiectivele de business.

# branding clinică medicală # cabinet medicină # logo clinică spital privat

marketing medicină, marketing clinică medicală privată, marketing cabinet medical, marketing clinici și policlinici private, promovare medicină, promovare clinică medicală, promovare cabinete medicale, promovare clinici private, branding medicină, optimizare SEO medicină, optimizare SEO clinică, optimizare SEO medicină dentară, optimizare SEO dermatologie, website clinică privată, website clinici medicale, website servicii medicale, strategie marketing medical, strategie marketing pentru medicină și medici, campanii social media, promovare social media clinică, tur virtual clinică medicală, tur virtual cabinet medicină, tur virtual clinică înfrumusețare, tururi virtuale 3D – Dental 3D tour, tururi virtuale 360, promovare pentru medici

Contact

echipa medical marketing
adresă
400066 Cluj-Napoca
str. Brașov, nr. 2
telefon
+40 770 360 998
e-mail
office@dentalmarketing.ro
logo negativ Medica Marketing - promovare medicina clinica medicala spital
newsletter

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile din domeniul marketingului medical, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digital Medical Marketing aproapre de tine.

medical digital marketing®

Am inventat conceptul digital medical marketing prin abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medical. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

newsletter

Dacă vrei să fi la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing ®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

Operated by Medica Marketing | Dental Marketing | Derma Marketing. Toate drepturile rezervate. ANPC